LASTBIL KØREKORT

Vi tilbyder en uddannelse der er tilpasset dine behov, til en fornuftig pris med vægt på kvalitet. Vi underviser på en spændende og sjov måde. Se PRISER for mere info
 

INFO LASTBIL:

Du kan starte 3 måneder før du fylder 21 år og når du har kørekort til bil. Hvis du er i lære som mekaniker, under uddannelse som chauffør eller inde ved militæret, kan du starte allerede som 18 årig. Du skal medbringe en lægeerklæring samt pasfoto, gerne første dag. Ansøgning om kørekort, godkendelse og booking af prøver osv. klarer vi for dig.
 

TEORI:

29 lektioner
Vi har valgt mundtlig teoriundervisning i køreskolen, derudover bruger vi interaktiv pc-undervisning til hjemmebrug. Teorien strækker sig typisk over ca. 8 – 10 uger.
  

KØRSEL:

14 lektioner
De første 2 kørelektioner foregår i et stille område; på havnen e.lign. Derefter fortsættes med kørelektioner på almindelig vej. Her øves kørsel på landeveje, bykørsel med tæt trafik. Ligeledes øves kørsel på motorveje såvel som kørsel i mørke. Der er lovkrav om minimum 14 kørelektioner, inden du kan aflægge den praktiske prøve.
 

KØRETEKNIK/GLATBANE:

4 lektioner
Inden den praktiske køreprøve deltager du i et køreteknisk kursus, hvor der øves forskellige styre- og bremsemanøvrer, på såvel tør som glat vej, med forskellige hastigheder. Så man oplever vejgrebet på en sikker og spændende måde. Glæd dig til denne lærerige oplevelse.
 

TEORIPRØVEN:

Teoriprøven foregår og afholdes af Vejle politi, eller i den politikreds der passer dig bedst. Teoriprøven består af en billedprøve efter multiple choise metoden. Du skal svare korrekt på minimum 20 af de 25 billeder for at bestå teoriprøven.
 

KØREPRØVEN:

Den praktiske køreprøve afholdes af Vejle politi og starter ud for Vejle Politistation, i en P-bås langs kantstenen. Køreprøven består af en mundtlig gennemgang af bilen og dens udstyr, derefter ca. 25 minutters kørsel rundt i byen, med forskellige manøvrer undervejs.

lastbil-2