BIL KØREKORT

Vi tilbyder en uddannelse der er tilpasset dine behov, til en fornuftig pris med vægt på kvalitet. Vi underviser på en spændende og sjov måde. Vi kan tilbyde dig ”Basis-pakken”, som indeholder lovpakken eller ”Luksus-pakken”, her er der lidt mere inkluderet i prisen, hvis du tænker du får brug for flere timer. Se PRISER for mere info.

 

INFO BIL:

Du kan starte 3 måneder før du fylder 17 år. Du skal medbringe en lægeerklæring, førstehjælpsbevis samt pasfoto, gerne første dag. Vi tilbyder Færdselsrelaterede førstehjælpskurser hos os, kurserne kører hver weekend, så du kan tage det den dag der passer dig bedst. Resten klarer vi for dig: ansøgning om kørekort, godkendelse og booking af prøver osv.

 

TEORI:

29 lektioner

Vi har valgt mundtlig teoriundervisning i køreskolen, derudover bruger vi interaktiv pc-undervisning til hjemmebrug. Teorien strækker sig typisk over ca. 8 – 10 uger, men kan gennemføres på ca. 3 uger på lynhold, hvis alt lykkes.

 

MANØVREBANE:

4 lektioner

På Vejle køretekniske anlæg Grønlandsvej 364, 7100 Vejle, som er et af landes bedre, starter du på den lukkede øvelsesplads. Her øves igangsætning, styring, bremsning m.m. så du er klar til at komme sikkert ud i trafikken med din kørelærer. Manøvrebanen kaldes også ”kravlegården”.

 

KØRSEL:

16 lektioner

Der fortsættes med kørelektioner på almindelig vej. Her øves kørsel på landeveje og bykørsel med tæt trafik. Ligeledes øves kørsel på motorveje såvel som kørsel i mørke. Der er lovkrav om minimum 16 kørelektioner på vej, inden du kan aflægge den praktiske prøve.

 

KØRETEKNIK/GLATBANE:

4 lektioner

Inden den praktiske køreprøve deltager du i et køreteknisk kursus, hvor der øves forskellige styre- og bremsemanøvrer, på såvel tør som glat vej, med forskellige hastigheder. Så man oplever vejgrebet på en sikker og spændende måde. Glæd dig til denne lærerige oplevelse.

 

TEORIPRØVEN:

Teoriprøven foregår og afholdes af Vejle politi, eller i den politikreds der passer dig bedst. Teoriprøven består af en billedprøve efter multiple choise metoden. Du skal svare korrekt på minimum 20 af de 25 billeder for at bestå teoriprøven. Tidligst muligt en måned før du fylder 17 år.

 

KØREPRØVEN:

Den praktiske køreprøve afholdes af Vejle politi og starter ud for Vejle Politistation, i en P-bås langs kantstenen. Køreprøven består af en mundtlig gennemgang af bilen og dens udstyr, derefter ca. 25 minutters kørsel rundt i byen, med forskellige manøvrer undervejs. Køreprøven må tages fra den dag du fylder 17 år.

 

Se reglerne nedenfor:

 

trailer_kort